Coaching, advisering en arbeidsbemiddeling

Wij hebben het gemiddelde rapportcijfer 9.1 gekregen voor uitgevoerde re-integratietrajecten n.a.v. het uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek over meetjaar 2023 door onafhankelijk bureau KlantOK te Goes. Uiteraard zijn we erg blij met dit resultaat!

N.a.v. de vraag waarom klanten hun cijfer hebben gegeven enkele citaten:

Klantenbeoordelingen
Omdat Ben meer doet dan hij hoeft te doen. Hij zet zich maximaal in voor zijn cliënt. Ondersteunt en begeleidt goed. En voelt goed aan wat op dat moment nodig is. Houdt goed rekening met problemen van cliënt.
Omdat ik erg tevreden ben.
De coach gaf mij rust en hij snapte snel met welke problematiek ik kamp(te) en wist zich goed in te leven en hulp en raad te bieden.
De combinatie van Ben's grote kennis van zaken en een prettige persoonlijke aanpak maakte dat ik me zeker voelde om alles aan te gaan. Bij Ben kun je rekenen op oprechte aandacht, iemand die steeds met je meedenkt maar je ook een spiegel voor houdt. Afspraken worden altijd nagekomen en de communicatie verloopt steeds helder en transparant.
Goed luisterend oor en ondersteuning.
Ben heeft heel veel voor mij gedaan. Veel energie en tijd erin gestoken. Hij heeft ook ervoor gezorgd dat meerdere instanties nu aan het werk gezet zijn, waar mij dat eerder niet lukte.
Omdat ik geen verwachtingen had.
Ik was bang dat ik onder grote druk zou worden gezet om - ten koste van alles - betaald werk te vinden. Ik en mijn GGZ behandelaars wisten dat dit (nog) niet mogelijk was (waarschijnlijk nooit meer) en de aanpak van de behandelaar gaf mij veel rust. Geen druk, gewoon kijken wat de (on)mogelijkheden zijn.
Ik vond het bijna onvoorstelbaar hoeveel tijd er werd gestoken qua begeleiding en uitzoek werkzaamheden. Heel luxe.
Prima coach, blij hem ontmoet te hebben en we hebben alles eruit gehaald wat er in zat.
Het viel mij op dat Ben naar alle partijen correct en prettig communiceert. Ben ziet ook kansen daar waar iets bijna niet mogelijk lijkt. Dat maakte dat alles heel gestroomlijnd verliep.
Fijn contact. Ben levert maatwerk.
Omdat Ben een heel betrokken persoon is. Hij denkt ook heel goed mee en ook outside of the box. Hij komt zijn woord na en staat er voor de cliënt met raad en daad.
Meedenken wat passend werk is. Ook met de beperkingen die ik heb. Samen kijken waar ik tegenaan loop.
Ik ben zeer goed geholpen en kon altijd terecht met vragen. Ook als het niet werk gerelateerd was.
Omdat ik dankzij de begeleiding eindelijk op een plek terecht ben gekomen waar ik wil zijn. En werk heb waar ik blij mee ben en goed bij voel.
Hij hielp mij mijn valkuilen te herkennen en hieraan te werken.
Hij handelde snel en effectief. Iemand met humor ook.
Topcoach.